Avoimet työpaikat

Etelä-Savon hyvinvointijärjestöjen tuki ry (ESTERY) hakee kahta (2) sparrausavustajaa Järjestösparraaja -hankkeeseen osa-aikaiseen työhön.

Etelä-Savon hyvinvointijärjestöjen tuki ry:llä on 51 jäsenyhdistystä; paikallisia sosiaali- ja terveysalan yhdistyksiä, potilasyhdistyksiä ja eläkeläisyhdistyksiä – ja näiden yhteistyötä, toimintaedellytyksiä ja vaikuttamismahdollisuuksia ESTERY toiminnallaan edistää ja tukee. Me kehitämme kolmannen sektorin toimintaa ja näin lisäämme ihmisten osallisuutta, vaikuttamismahdollisuuksia, hyvinvointia ja arjessa pärjäämistä.

Toimintaamme rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA, Euroopan sosiaalirahasto ja Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Meillä on 11 työntekijää. Työpaikkana on Mikkelin keskustassa sijaitseva järjestötalo, jossa on toimisto- ja kokoontumistiloja.

Meillä on meneillään Järjestösparraaja-hanke, joka on STEA:n rahoittama hanke vuosille 2018-2020. Hanketta johtaa projektipäällikkö, jonka avuksi tarvitsemme kaksi sparrausavustajaa. Hanke tarjoaa yksilöllistä sparraustukea jäsenyhdistyksillemme niiden toiminnan kehittämiseen ja tekee näkyväksi yhdistyksiä. Tavoitteenamme on, että jäsenyhdistyksistämme tulee elinvoimaisia ja vaikuttavia toimijoita sekä suunnitelmallisia viestijöitä.

Etsimme sparrausavustajaksi Sinua, joka olet oikeutettu 50 % TE-toimiston myöntämään palkkatukeen. Työttömyytesi on jatkunut jo pidempään tai sinulla on osatyökykyisyyttä tai sairaus, joka alentaa toimintakykyäsi. Olemme työllistäneet monia ihmisiä ja he ovat jatkotyöllistyneet hyvin. Tulet olemaan osa Esteryn työyhteisöä ja saat koko työyhteisömme tuen.

Sparrausavustajan työhön kuuluu monipuoliset toimistotyöt, koulutus- ja tapahtumajärjestelyt, tiedotus ja viestintä. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta välillä voi sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Toivomme sinulta innostunutta asennetta järjestötyön kehittämiseksi. Tehtävässä selviytymistä edesauttaa, jos sinulla on kokemusta yhdistystoiminnasta jäsenenä tai johtokunnan jäsenenä, puheenjohtajana tai sihteerinä. Myös kaikenlaisten uusien sosiaalisen median viestintäkanavien osaaminen on plussaa perinteisiä viestimiä unohtamatta.

Annamme sinulle mahdollisuuksia tehdä erilaisia tehtäviä ja kehittää osaamistasi. Sparrausavustajana sinulle kertyy laajasti kokemusta erilaisista työtehtävistä ja tutustut laajassa verkostossamme lukuisiin uusiin ihmisiin. Olemme valmiita myös muokkaamaan työtä sinun lähtökohdistasi käsin.

Olemme vastuullinen työnantaja ja noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työn aloittamisajankohta: 15.7.2019, kesto 12 kk

Palkkaus: 1490 € / kk sisältää 50 % palkkatuen.

Työaika: 28 h / vko

Työpaikan sijainti: Estery-talo, Otto Mannisenkatu 4, 50100 Mikkeli

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Satu Taavitsainen satu@estery.fi puh. 045 3274774

Haku on avoinna to 20.6.2019 klo 16.00 saakka. Paikkaa haetaan lähettämällä työhakemus ja ansioluettelo toiminnanjohtajalle sähköpostitse. Kesäkuun loppuun mennessä haastattelemme hakijoita.