Tervetuloa Esteryn kotisivulle!

Jäsenyhdistykset voivat kokoontua Estery-talolla jälleen normaalisti erilaisiin tilaisuuksiin. Tilat varataan varauskalenterista. Muistetaan noudattaa yleisiä hygieniaohjeistuksia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Kasvomaskin käyttöä suositellaan, mikäli turvavälien noudattaminen ei ole mahdollista.

ESTERY - Etelä-Savon hyvinvointijärjestöjen tuki ry kokoaa yhteen 58 sosiaali- ja terveysalan ja muulla hyvinvointialalla toimivaa yhdistystä. Esteryn tehtävänä on tukea jäsenyhdistystensä toimintaa, yhteistyötä ja vaikuttamismahdollisuuksia.

”Edistämme Etelä-Savon alueen ihmisten edellytyksiä osallistua yhdistys- ja vapaaehtoistoimintaan.”

Estery-talo on yhdistysten kokoontumispaikka. Talolla pidetään mm. kokouksia, vertaistukiryhmiä, kerhoja, palaverejä, teemapäiviä ja muita yhdistysten omia aktiviteettejä.

”Käytössämme on järjestötalo kauniissa yliopistokeskuksen miljöössä osoitteessa Otto Mannisen katu 4.”

Jäsenyhdistyksille kokoontuminen talolla on maksutonta.

Tervetuloa!


UUTISET

YHDISTYSTYÖPAJAT SOTE-PALVELUIDEN KEHITTÄMISFOORUMEINA ITÄ-SAVON AUEELLA (27.10.2020)
Yhdistystyöpajat kokoavat Itä-Savon sairaanhoitopiirin Sosterin asiantuntijoita, alueen yhdistysten kokemusasiantuntijoita ja muita hyvinvointialan toimijoita yhteiskehittämisfoorumeihin..

"Mikkeli miussa" -valokuvakilpailu äänestys (23.10.2020)
Äänestämään pääset tästä. 

Valokuvanäyttely ja -kilpailu (09.10.2020)
OLET MUKANA! -hankkeen järjestämä ”Mikkeli miussa” -valokuvanäyttely Estery-talolla.   Näytteilleasettajina toimivat Onni ja Jorma Virolainen, Hannu..