Tervetuloa Esteryn kotisivulle!

Jäsenyhdistykset voivat kokoontua Estery-talolla erilaisiin tilaisuuksiin maksutta. Tilat varataan varauskalenterista.

Myös ulkopuoliset voivat vuokrata tiloja 10 euroa/tunti hinnalla.

ESTERY - Etelä-Savon hyvinvointijärjestöjen tuki ry kokoaa yhteen 58 sosiaali- ja terveysalan ja muulla hyvinvointialalla toimivaa yhdistystä. Esteryn tehtävänä on tukea jäsenyhdistystensä toimintaa, yhteistyötä ja vaikuttamismahdollisuuksia.

”Edistämme Etelä-Savon alueen ihmisten edellytyksiä osallistua yhdistys- ja vapaaehtoistoimintaan.”

Estery-talo on yhdistysten kokoontumispaikka. Talolla pidetään mm. kokouksia, vertaistukiryhmiä, kerhoja, palaverejä, teemapäiviä ja muita yhdistysten omia aktiviteettejä.

”Käytössämme on järjestötalo kauniissa yliopistokeskuksen miljöössä osoitteessa Otto Mannisen katu 4, 50100 Mikkeli, sekä Estery-sali osoitteessa Kunnanmäki 7, 50600 Mikkeli.

Jäsenyhdistyksille kokoontuminen tiloissamme on maksutonta.

Tervetuloa!


UUTISET

OLKA-pisteellä tapahtuu kesäkuussa (07.06.2022)
Mikkelin OLKA-pisteellä kesäkuussa tapahtuu: ☀️ Munuais- ja maksayhdistys & liitto (9.6) ☀️ Saimaan syöpäyhdistyksen neuvontahoitajat..

Yhdistykset voivat kokoontua heinäkuussa normaalisti Estery-talolla (03.06.2022)
Estery-talolla ei ole henkilökuntaa tavattavissa 24.6. - 31.7. välisenä aikana. Yhdistykset voivat kokoontua heinäkuussa normaalisti Estery-talolla. Viimeisenä talolta..

Tervetuloa Estery-talon sisäpihalle rentoon kesäliikuntaan! (30.05.2022)
Tervetuloa Estery-talon sisäpihalle rentoon kesäliikuntaan! TUOLIJUMPPAA maanantaisin 23.5.–23.6.2022 klo 10-11 (sateen sattuessa jumpataan Puistokadun jumppasalissa)..

Mikkelin keskussairaalassa on saatu käynnistettyä saattohoidon vapaaehtoistoiminta (09.05.2022)
Mikkelissä vapaaehtoiset ovat mukana tukemassa myös elämän loppuvaiheessa. Saattohoidon vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä on päällä vahva tahtotila sairaalan ja..

Yhteistyöllä vertaistukea somaattisesti sairaiden kuntoutumiseen -mediatiedote (24.03.2022)
Yhteistyöllä vertaistukea somaattisesti sairaiden kuntoutumiseen Johanna Leppäkorpi kartoitti sosionomi (ylempi AMK) opinnäytetyössään somaattisesti sairaiden..