Tervetuloa Esteryn kotisivulle!

Jäsenyhdistykset voivat kokoontua Estery-talolla erilaisiin tilaisuuksiin maksutta. Tilat varataan varauskalenterista.

Myös ulkopuoliset voivat vuokrata tiloja 10 euroa/tunti hinnalla.

ESTERY - Etelä-Savon hyvinvointijärjestöjen tuki ry kokoaa yhteen 59 sosiaali- ja terveysalan ja muulla hyvinvointialalla toimivaa yhdistystä. Esteryn tehtävänä on tukea jäsenyhdistystensä toimintaa, yhteistyötä ja vaikuttamismahdollisuuksia.

”Edistämme Etelä-Savon alueen ihmisten edellytyksiä osallistua yhdistys- ja vapaaehtoistoimintaan.”

Estery-talo on yhdistysten kokoontumispaikka. Talolla pidetään mm. kokouksia, vertaistukiryhmiä, kerhoja, palaverejä, teemapäiviä ja muita yhdistysten omia aktiviteettejä.

”Käytössämme on järjestötalo kauniissa yliopistokeskuksen miljöössä osoitteessa Otto Mannisen katu 4, 50100 Mikkeli, sekä Estery-sali osoitteessa Kunnanmäki 7, 50600 Mikkeli.

Jäsenyhdistyksille kokoontuminen tiloissamme on maksutonta.

Tervetuloa!


UUTISET

Estery-talo on auki normaalisti (21.01.2022)
Estery-talo on auki normaalisti ja yhdistykset voivat kokoontua Itä-Suomen aluehallintoviraston ja Essoten koronaohjeita noudattaen. Koronatilanne vaikuttaa kuitenkin..

Esteryn parkkipaikat (20.01.2022)
Saimme kaksi uutta parkkipaikkaa Esteryn kävijöiden käyttöön sekä merkitsimme kaikki paikat Esteryn logoilla. Talolle tultaessa oikealla sivustalla on kaksi paikkaa..

Vertaistukitoiminnan asiakaslähtöisyyden lisääminen (14.01.2022)
Vertaistuen avulla voidaan sitouttaa ihmisiä paremmin omaan hoitoonsa. Parhaimmillaan se voi luoda sairastuneelle toivoa tulevasta. Tärkeintä on asioiden jakaminen..

Tiedotusta tammikuulle (10.01.2022)
ESTERY toivottaa Sinulle vuodelle 2022: 12 kuukautta iloa, 52 viikkoa ystävyyttä, 365 päivää rakkautta, 8760 tuntia toteutuneita toiveita, 525 600 minuuttia positiivisia..

"Miten turvaan tahtoni toteutumisen - Opas oikeudelliseen ennakointiin" -kirjanen saapunut Esterylle! (02.11.2021)
"Miten turvaan tahtoni toteutumisen - Opas oikeudelliseen ennakointiin" -kirjanen saapunut Esteryn toimistolle. Hinta 5€, maksu käteisellä toimistoon. Tule..