Tapahtumakalenteri

-

Perjantai 8.11.2019

Esteryn apuväline-messumatka pe 8.11.2019 Tampereelle8.11.2019

Lähde mukaan Esteryn jäsenyhdistysten yhteiselle apuväline-messumatkalle pe 8.11.2019 Tampereelle

Lähtö klo 8.00 Estery-talon edestä, Otto Mannisen katu 4.

Meno- ja paluumatkoilla omakustanteinen kahvitauko Hollollassa, Neste Hopeakallio Matkakeitaassa. Saapuminen Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen noin klo 12. Kotimatkalle lähdetään klo 16 ja paluu Estery-talolle noin klo 20. Linja-autona on Savonlinjan esteetön bussi, jossa on kolme pyörätuolipaikkaa. Autossa on hissi pyörätuolin nostamista varten. Kolmen pyörätuolipaikan lisäksi autossa on istumapaikat 49 henkilölle.

Matkan hinta 10 euroa, joka maksetaan autossa käteisellä tai pankkikortilla. Matka avoin kaikille Esteryn jäsenyhdistysten jäsenille. Yhdistykset voivat halutessaan tukea jäseniään ja maksaa jäsentensä matkan, tällöin laskutuksesta pitää sopia Esteryn toiminnanjohtajan kanssa.

Apuväline on parhaimmillaan mahdollistaja. Onpa kyse sitten kodin askareista, liikkumisesta, kommunikoinnista tai matkustamisesta. Jokaisella avun ja apuvälineiden tarve on yksilöllinen.Messut tarjoaa tietoa, tuotteita, palveluja, erilaisia ratkaisuja sekä ammattilaisten että käyttäjien näkökulmasta.

Mukana tapahtumassa on myös vammaisliikunnan ja -urheilun suurtapahtuma Liikuntamaa, jonka toteutuksesta vastaa Suomen vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry. Apuväline-messuilla on mukana 200 näytteilleasettajaa, 3 ohjelmalavaa ja lähes 15 000 kävijää.

Ilmoittaudu täällä: https://estery.kotisivukone.com/lomake.html?id=37726