Sinun vuorosi loistaa! -hanke

Moi!

Olen Reetta Auvinen ja aloitin toukokuussa työskentelemään Esteryllä Sinun vuorosi loistaa!- hankkeessa.

Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi ja aikaisempi työkokemukseni on oppilaitosnuorisotyön parissa. Teen mielelläni töitä ihmisten kanssa ja innostun helposti uusista ideoista. On mahtavaa päästä toimimaan nuorten ja nuorten aikuisten kanssa ja samalla ideoida yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa, miten nuoret saataisiin mukaan toimintaan.


Vapaa-aikani menee koiran kanssa puuhaillessa ja varsinkin kesäisin frisbeegolfin parissa, sillä toimin Mikkelin Frisbeegolf ryn puheenjohtajana ja kierrän kisoissa ympäri suomea. Talvisin aika menee enemmän sukkia neuloen ja tietokoneella pelaten. Myös musiikki ja festarit on lähellä sydäntä!
Mukavaa olla osa Esteryn tiimiä!

Sinun vuorosi loistaa!-hanke on aloittanut toimintansa toukokuun alusta.

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa yksinäisten ja haavoittuvassa asemassa olevien nuorten ja nuorten aikuisten arjen osallisuutta järjestötoiminnan kautta niin, että kohderyhmän osallisuus lisääntyy sote-järjestöissä.

Tavoitteena on myös vähentää nuorten ja nuorten aikuisten yksinäisyyttä ja syrjäytymistä sekä tarjota tukea oman elämän suunnan löytymiseen.

Nuoret ja nuoret aikuiset otetaan mukaan kehittämään nuorten näköistä kokeilevaa vapaaehtois- ja järjestötoimintaa yhteistyössä sote-järjestöjen kanssa.

Hankkeen tuella autetaan sote-järjestöjä kehittämään järjestötoimintaa kokeilevampaan ja ketterämpään suuntaan, jotta nuoret ja nuoret aikuiset voivat kiinnittyä niiden toimintaan.

Hankkeen toiminta-aika on 2024-2026 ja sitä rahoittaa STEA.

Hankkeen työntekijänä toimii Reetta Auvinen. Hän on koulutukseltaan yhteisöpedagogi ja toiminut aikaisemmin oppilaitosnuorisotyön parissa yhteisöohjaajana.

Yhteystiedot: reetta@estery.fi, puh. 0505504468