Avoimet työpaikat

Ilmoitus 2.2.2021

Kesätyö, 4 paikkaa, hakuaikaa jatkettu

Estery palkkaa neljä kesätyöntekijää kesäksi 2021 Mikkelin kaupungin kesätyösetelin avulla. Työntekijöiden on oltava syntynyt vuonna 2004, 2005 tai 2006 ja täyttänyt 15 vuotta ennen työsuhteen alkamista. Työ kestää 2 viikkoa (10 päivää) ja työaika on 30 h viikossa (6 h päivässä). Noudatamme JHL:n yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Palkka 2 viikolta on 650 euroa.

Työtehtäviin kuuluu mm. tapahtumissa ja ryhmätoiminnoissa avustamista, tiskikoneen täyttämistä ja purkamista, tavaroiden järjestelyä, kiinteistön ja pihan huoltotehtäviä, keittiössä auttamista, imurointia, avustavia toimistotöitä ja asioilla käyntiä sekä muita järjestön työtehtäviä. Koronatilanne vaikuttaa kesän tapahtumiin mutta mahdollisuuksien mukaan pyrimme osallistumaan Hulivilikarnevaaliin ja muihin kesätapahtumiin, joissa kesätyöntekijät ovat apuna.

Eduksi hakijalle on, jos sinulla on koulussa tehostetun tuen tai erityisen tuen päätös (HOPS/HOJKS).

Noudatamme Vastuullinen Kesäduuni – kampanjan periaatteita ja huomioimme nuorista työntekijöistä annetun lain (998/1993). Teemme kirjallisen työsopimuksen ja annamme kirjallisen työtodistuksen.

Lähetä 15.5. mennessä sähköpostitse vapaamuotoinen työhakemus Timo Petäjämäelle ja varaudu tulemaan kivaan lyhyeen vapaamuotoiseen haastatteluun. Hakemukset osoitteeseen: office@compupage.fi

Lisätietoja antaa Esteryn toiminnanjohtaja Satu Taavitsainen, p. 0453274774