Tärkeää huomioitavaa Estery-talon varauksista!

17.03.2024

Jäsenyhdistykset ovat etusijalla Estery-talon huonevarauksissa. Jos tilaa on vapaana, niin myös ei-jäsenyhdistykset voivat vuokrata tiloja 10 euroa/tunti/huone hinnalla. Vain jäsenyhdistykset voivat itse varata Vellon varauskalenterista tiloja. Jos varaaja ei ole jäsenyhdistys, niin varaus tehdään soittamalla Esteryn toimistoon p. 045 665 8340 tai lähettämällä sähköpostia toimisto@estery.fi.

Varaathan vain sen ajan, jota käytät, jotta tila ei ole suotta tyhjillään. Näin mahdollisimman monet jäsenyhdistykset pääsevät kokoontumaan. Jos et tarvitsekaan tilaa, niin peru varaus heti, jotta se on muiden hyödynnettävissä. Siivoathan aina jälkesi niin, että jätät tilan siinä kunnossa kuin se oli tullessasi. Siivoukseen kuuluu mm. kokoushuoneiden pöytien pyyhkiminen, astioiden laittaminen tiskikoneeseen (ei tarvitse laittaa konetta päälle), roskien laittaminen roska-astioihin (ei tarvitse viedä roskapusseja pois). Jos yhdistyksen kokoontumiseen liittyy tarjoiluja, on jokaisen huolehdittava omat kahvit, teet, maidot, suodatinpussit ja tarjoilunsa ja tuotava ne mukanaan tai säilytettävä niitä omassa suljetussa laatikossa Estery-talolla. Toisten kahveja ja tarvikkeita ei saa käyttää.

Varauskalenteriin merkitään kohtaan etunimi/sukunimi YHDISTYKSEN NIMI. Tämä tulostuu kokoushuoneiden oviin. Etunimi/Sukunimi kohtaan EI SAA laittaa varauksen tekijän omaa nimeä. Varaajan nimen voi laittaa 'viesti työntekijälle kohtaan' -kohtaan. Sähköposti pitää aina laittaa, koska siihen lähetetään varauksen tiedot ja siinä olevasta linkistä varaaja pääsee itse peruuttamaan ja muokkaamaan varausta.

Estery-talo on lukittuna ja murtohälytin on päällä, jos henkilökuntaa ei ole paikalla, eikä talolla ole muita käyttäjiä paikalla. Tämän vuoksi ei-jäsenyhdistysten osalta on aina erikseen sovittava varauksista, koska paikalle on sovittava joku henkilöstöön kuuluvista avaamaan ja lukitsemaan ovi, sekä huolehtimaan hälytyksistä.

Jäsenyhdistysten velvollisuus on huolehtia avaimesta ja murtohälyttimestä annettujen ohjeiden mukaisesti. Jos aiheeton hälytys tulee niin lasku siitä ohjataan kokoontuneen yhdistyksen maksettavaksi (noin 200 euroa). Aiheettoman hälytyksen aiheuttaa esim. se, jos hälytystä ei ole laitettu oikein pois päältä talolle tullessa, tai sitä ei ole aktivoitu poislähtiessä, tai ovia ei ole lukittu tai ikkuna on jätetty auki.

Viimeisen lähtijän tulee sammuttaa valot, sulkea ikkunat, lukita ovet ja huolehtia murtohälytin päälle. Tarkista aina kaikki huoneet!

Jos haluat opastusta varauskalenterin käyttämiseen ja muihin Estery-talon käyttöön liittyviin asioihin, niin ota yhteys Esteryn toimistoon! Autamme mielellämme.
09.07.2024Kaikilla mausteilla!
29.05.2024Suuri kiitos kaikille maakunnalliseen järjestökyselyyn vastanneille!
15.04.2024Maakunnallinen järjestökysely 2024
17.03.2024Tärkeää huomioitavaa Estery-talon varauksista!
05.03.2024Haemme OLKA-ohjaajaa uuteen Pieksämäen OLKA-pisteeseemme!
05.03.2024"Miten turvaan tahtoni toteutumisen - Opas oikeudelliseen ennakointiin" -kirjasia tilattu Estery-talolle
04.03.2024Tule mukaan Esteryn kävelykerhoon!
16.01.2024Kutsu Kestävän Kasvun Eloisan HYTE -hankeen infotilaisuuksiin
09.01.2024Auta meitä kehittämään OLKA-toimintaa, vastaa OLKAn kyselyyn, voit voittaa OLKAn tuotekassin itsellesi
11.12.2023OLKA-toiminta laajenee Pieksämäelle

Siirry arkistoon »