Hyvää hävikkiruokaviikkoa!

15.09.2021

Vuonna 2020 elintarvikealan yritykset onnistuivat vähentämään ruokahävikkiään yli 5,7 miljoonaa kiloa. Ruokahävikin vähentämisen toimet säästivät yrityksille 1,3 miljoonaa euroa!

-Vastuullisuus on iso osa kansalaisjärjestöjen toiminnan ydintä. Ruokahävikki on jo vuosia ollut yhteiskunnallisesti iso huolenaihe ja olemme todella iloisia päästessämme Esteryssä toteuttamaan hävikkiruoan vähentämistä torstaisten hävikkiruokailujen kautta, sanoo Esteryn toiminnanjohtaja Satu Taavitsainen.

-Tämän syksyn aikana järjestötalollamme on käynyt jo 165 ruokailijaa. Järjestöjen jäsenille kiertotalouden edistäminen ja jätteen määrän vähentäminen on tärkeää. Teemme muulle yhteiskunnalle arvokasta työtä. Ruokahävikin vähentämisen lisäksi haluamme edistää ihmisten mahdollisuuksia syödä yhdessä, Taavitsainen kertoo.

Lämpimästi tervetuloa maksuttomaan, yhteisölliseen hävikkiruokailuun torstaisin klo 13-15 Estery-talolle (Otto Mannisen katu 4, Mikkeli; uuutalo, sisäänkäynti sisäpihalta)! Näissä ruokailuissa syömme Mikkelin kaupungin kouluilta ylijäänyttä ruokaa 🥣😋

Lisätietoja: Satu Taavitsainen, toiminnanjohtaja, puh. 0453274774, satu@estery.fi. ESTERY - Etelä-Savon hyvinvointijärjestöjen tuki ry, www.estery.fi.

21.01.2022Estery-talo on auki normaalisti
20.01.2022Esteryn parkkipaikat
14.01.2022Vertaistukitoiminnan asiakaslähtöisyyden lisääminen
10.01.2022Tiedotusta tammikuulle
02.11.2021"Miten turvaan tahtoni toteutumisen - Opas oikeudelliseen ennakointiin" -kirjanen saapunut Esterylle!
27.10.2021Parempia kuvia kännykällä -koulutus
27.10.2021Viestintäkoulutus
15.10.2021Uusi kokoushuone Estery-talolla!
21.09.2021Järjestyksenvalvojakoulutus
15.09.2021Hyvää hävikkiruokaviikkoa!

Siirry arkistoon »